Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Stefan Lindahl

Samp-profil sammenligner Conte og Giampaolo

I et interview med den italienske TV-kanal DAZN har Fabio Quagliarella fortalt om de to Serie A-trænere Marco Giampaolo og Antonio Conte.
I morgen mødes AC Milan og Inter i det klassiske “Derby della Madonnina”. Frem imod kampen har den italienske TV-kanal DAZN snakket med Sampdoria-profilen Fabio Quagliarella, og han har fortalt om de to trænere, der står overfor hinanden:

- Giampaolo, som person, er meget mere lukket. I de tre sæsoner, jeg har haft ham i Sampdoria, har vi kun snakket fem eller seks gange. Faktisk var det faktisk kun, når jeg kom til ham. Han har altid fortalt, at alt var perfekt. I arbejdsmetoder er Conte og Giampaolo meget ens. De efterlader intet til tilfældighederne, og de kontrollerer detaljerne.

Angriberen, der i sidste sæson vandt Capocannoniere-titlen i Serie A, har haft både AC Milan-træneren Marco Giampaolo og Inters ditto Antonio Conte i henholdsvis Juventus og Sampdoria.

Milan og Inter spiller lørdag aften klokken 20:45 på den fælles hjemmebane San Siro, hvor Milan i denne omgang er hjemmeholdet.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER