Torsten Brix

Emery om Young Guns

Arsenal-manageren er i gang med at uddanne unge spillere.
Første halvlegs eneste mål i Europa League-kampen imellem Eintracht Frankfurt og Arsenal scorede den blot 20-årige englænder Joseph Willock efter den 18-årige Bukayo Saka havde været med i opspillet, så ”The Young Guns” slog til. Med ti minutter igen fik den nye Frankfurt-spiller Dominik Kohr sit andet gule og kort tid efter scorede den føromtalte Saka til 2-0 inden han spillede Pierre-Emerick Aubameyang fri, så afrikaneren kunne lukke til 3-0 og dermed slog ”Young Guns” til…

Sådan skrev Indkast.dk i går i referatet af Arsenals Europa League-kamp imod Eintracht Frankfurt og efter kampen var manager Unai Emery også godt tilfreds med holdets unge spillere:

- De unge spillers præstation var god og de fortjener det virkelig. Sakas mål og hans præstation, selvtillid samt overskud fysisk og mentalt var stærkt.

- Men også Emile Smith Rowe gjorde det godt efter han var tilbage fra en skadespause. Han arbejdede godt – ligesom Willock.