Fodbold nyheder

Flere Serie A-klubber jagter Milan-guldfugl

Af Stefan Lindahl

Ifølge medie er flere italienske klubber ude efter AC Milans guldfugl Patrick Cutrone.

Article image
Ritzau-Scanpix

40 kampe har AC Milans 21-årige angriber Patrick Cutrone spillet i denne sæson. 33 af dem i Serie A. Selvom det er blevet til et stort antal kampe for italieneren, er han kun startet inde i under en tredjedel af kampene. I første halvdel af sæsonen stod kæmpe-talentet bag argentinske Gonzalo Higuain i køen til en startplads, og i foråret har polske Krzysztof Piatek været Milan-træner Gennaro Gattusos foretrukne i front.

Den manglende faste spilletid betyder, at flere andre Serie A-klubber lugter muligheden for at hente guldfuglen ind. Ifølge TuttoMercatoWeb skulle både Fiorentina, Torino og Atalanta være interesseret i angriberen, som i sidste sæson blev Milans topscorer.

Ifølge mediet efterlader interessen milaneserne i et stort dilemma. Det vil gøre umådeligt ondt på Milan at skulle slippe en af de få spillere, som har slået igennem på klubbens førstehold efter at være kommet op igennem klubbens ungdomshold. På den anden side kan et salg af angriberen give lidt luft i klubbens økonomi, hvilket kan være afgørende for Milano-klubbens muligheder på det kommende transfermarked.

Der er ingen tvivl om Cutrones betydning for klubben og tilhængerne. Den unge angriber er en kæmpe publikumsfavorit på hjemmebanen San Siro.

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik