Fodbold nyheder

- Liverpool burde hente Coutinho tilbage

Af Silas Stage

Ifølge den tidligere Liverpool-spiller Phil Thompson burde Liverpool hente Coutinho med det samme.

Article image
Ritzau-Scanpix

Brasilianske Philippe Coutinho er efterhånden rygtet til samtlige klubber med penge på lommen efter en halvanden meget svær sæson i Barcelona. Phil Thompson, der er ekspert på Sky Sports og tidligere Liverpool-anfører, mener at der er en særlig klub, der burde jagte ham med hud og hår – nemlig Coutinhos tidligere klub Liverpool.

- Jeg ville uden tvivl tage ham tilbage, men det skulle være nu. Man har ikke lyst til at vente 12 måneder, jeg tror stadig, at han har kvalitet, siger den tidligere engelske forsvarsspiller til Sky Sports.

Da Coutinho forlod Liverpool i januar 2018, havde han scoret tolv mål og lavet otte assists i sæsonens 20 optrædener. Siden skiftet til den catalonske storklub har han scoret 21 mål og haft næstsidste fod på elleve mål, men det har været på 75 kampe. Særligt i indeværende sæson har han været udskældt næsten hver gang han har betrådt græsset på Camp Nou, men hvis man skal tro Phil Thompson skyldes det i højere grad en taktisk fejl end brasilianerens kvaliteter.

- Han kan godt lide at være i midten, hvor han kan styre spillet og spille bolden hen, hvor det gør ondt på modstanderne.

- Det gør han ikke nu, og han er ikke fløjspiller, og det er hvor han spiller i Barcelona; de elsker ham ikke ligesom Liverpool elskede ham.

Coutinho skiftede til Barcelona for en enorm sum på næsten 1.1 milliard, men rygterne siger, at han kan hentes for en noget mindre sum.

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik