Fodbold nyheder

Spiderman blev Arsenal-helt

Af Torsten Brix

Flot Gunners-comeback på Emirates, hvor Rennes mistede alt.

Article image
Ritzau-Scanpix

14 minutter… gik der blot, inden Arsenal var foran med 2-0 imod Rennes i Europa Leagues ottendedelsfinale, og dermed havde London-holdet bragt sig foran i den samlede stilling, efter det franske hold havde vundet 3-1 på hjemmebane.

Det flotte og hurtige comeback af Arsenal kom efter et hidsigt pres og hurtigt spil overfor et rystet Rennes-forsvar. Efter den intense indledning tog ”The Gunners” lidt af gaspedallen i resten af første halvleg. På det tidspunkt havde de også det ønskede resultat, efter Pierre-Emerick Aubameyang både havde scoret og lagt op til et mål i kampens indledning.

Op til kampen var det dog den anden Arsenal-angriber – Alexandre Lacazette – der var i fokus, efter han kort inden opgøret havde fået nedsat sin karantæne og dermed kunne spille kampen.

I den anden ende havde Nbaye Niang et skud på stolpen, efter Arsenals meget udskældte Shkodran Mustafi smed bolden væk – mens Aubameyang ikke var færdige i den anden ende.

På oplæg af Sead Kolasinac lavede afrikaneren sit andet mål, og i den efterfølgende jubelscene iklædte Aubameyang sig en maske, ligesom han gjorde flere gange i Dortmund-tiden, og hvor han fik øgenavnet "Spiderman", selvom maskerne ikke altid var med netop den superhelt.

Målet var til 3-0, som også blev slutresultatet, da "Spiderman" blev Arsenal-helt…Arsenal – Rennes: 3-0 (2-0)
1-0: Pierre-Emerick Aubameyang (5)
2-0: Ainsley Maitland-Niles (14)
3-0: Pierre-Emerick Aubameyang (70)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik