Mohammed Sayegh

Messi og Argentina er klar til Copa America-finalen

I nat blev der spillet fodbold i New Jersey, da Argentina og Canada mødtes i Copa Americas semifinale. Her vandt Argentina 2-0.

Den 21. juni spillede de to nationer gruppekamp mod hinanden og natten til onsdag mødtes de så i semifinalen. Argentina og Canada gav publikum noget for pengene og nu er Messi og co. klar til en ny Copa America-finale. Både gruppekampen og semifinalen sluttede 2-0 til Argentina.

Det startede da også rigtig godt for Argentina, da De Paul slog en smuk aflevering frem i banen til Julian Alvarez 22 minutter inde i kampen. Her tog Alvarez bolden forbi sin modstander, ind i feltet og trykkede den siden forbi målmanden og i netmaskerne til 1-0 og så kunne jublen bryde løs.

Generelt set havde Canada meget svært ved at lukke ned for Angel Di Maria, som gang på gang satte sine modstandere i højre side af Argentinas angreb. Canada havde også et par chancer, men det var i den grad sporadisk hvor kyniske de var oppe foran Emiliano Martinez' mål. Det var primært løst krudt, som de kom med.

Fem minutter inde i anden halvleg blev det så endnu sværere for Canada, da Enzo Fernandez forsøg på et skud - eller en lumsk aflevering - fandt Messi helt inde foran mål, hvor han sparkede bolden videre i mål. En canadisk forsvarsspiller var ikke kommet med frem og ophævede dermed offsiden og så kunne Argentina juble over at være kommet foran 2-0.

Det blev ved 2-0 og dermed er Argentina nu klar til finalen i Copa America. Klokken 02.00 natten til torsdag gælder det Colombia og Uruguay i den anden semifinale.