Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Michael Ehrhorn

Meget overraskende: Chokkandidat i spil til Bayern

Bayern München er i fuld gang med at finde ud af, hvem der skal stå i spidsen for holdet fra den kommende sæson, og nu kommer et uventet navn i spil

Hvad skal der ske i Bayern München her til sommer? Formentlig skal der ske en hel del, for klubben vil opruste, så man kan få det tyske mesterskab tilbage fra næste sæson. Og så skal man havde ny træner.

Thomas Tuchel er færdig i klubben, og ledelsen er i fuld gang med at finde ud af, hvem der skal tage over. Store navne har været meldt i spil, og nu kommer lidt af et uventet navn i puljen.

Transfer-journalisten Florian Plettenberg skriver på X, at Bayern har holdt konkrete møder med Vincent Kompany omkring trænerjobbet i det sydtyske. Den tidligere Manchester City-stjerne har efter karrieren gjort sig som træner i det engelske med blandet succes, men nu kan han altså komme i spil til et af verdens største trænerjobs.

Om Bayern ser Kompany som en langsigtet løsning eller blot en træner på den korte bane vides ikke, men det vil uanset hvad være særdeles overraskende, hvis det sker.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER