Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Michael Ehrhorn

Manchester United truer med at trække sig fra kæmpe handel

Manchester United vil stadig gerne have Jarrad Branthwaite fra Everton, men man synes, at PL-kollegerne er helt urimelige.

Manchester United er aktive i transfervinduet, hvor der skal ske en del. Særligt i de defensive rækker er Erik Ten Hags trup sårbar, og derfor skal der nyt blod ind her.

Der har længe været snak om, at den absolutte topprioritet er Jarrad Branthwaite fra Everton. Den 21-årige stjerne har et enormt potentiale, og han har allerede vist masser af eksempler på de kvaliteter, han render rundt med.

Nu truer Manchester United dog med at trække sig fra forhandlingerne, det skriver ESPN.

Man er nemlig særdeles utilfredse med den pris, Everton forlanger for Jarrad Branthwaite. Den skulle ligge in omegnen af 700 millioner kroner, og det er langt mere, end hvad United-ejer Sir Jim Ratcliffe har tænkt sig at gå med til.

Han skal have meddelt Everton, at de skal noget længere ned, hvis man overhovedet skal snakke om tingene. Everton vil gerne holde på Jarrad Branthwaite, men man har også en interesse i at få penge ind, så man kan holde sig inden for skiven omkring de finansielle regler i Premier League.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER