Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

England: FA Cup
FT
1 - 2
(0 - 2)
Manchester C
Manchester U
J. Doku (87)
A. Ferreyra (30), K. Mainoo (39)
Michael Ehrhorn

Manchester United-spiller rygtes til Dortmund: Nu reagerer de skarpt

Borussia Dortmund gider ikke at kommentere på, om Mason Greenwood skal til klubben i den kommende sæson. De vil hellere fokusere på CL-finalen.

Borussia Dortmund har bestemt ikke udelukket muligheden for at hente Manchester United-angriberen Mason Greenwood til sommer, men en beslutning forventes først efter lørdagens Champions League-finale. Spekulationerne er mange, men klubbens sportsdirektør Sebastian Kehl har været tilbageholdende med at kommentere rygterne.

Kehl understreger vigtigheden af at holde fokus på den forestående finale. 

"Jeg vil ikke tale om nogen rygter lige nu, for det giver ingen mening. Lad os spille den finale på lørdag. Selvfølgelig har vi vores planer for næste sæson, og selvfølgelig diskuterer vi mange scenarier, men det er ikke noget, vi melder ud omkring i dag. Lad os fokusere, lad os forberede os på den kamp på lørdag, og så ser vi, hvordan vi går videre," siger Kehl ifølge Goal.com.

På trods af den officielle tavshed er der stadig intense spekulationer om Mason Greenwood's fremtid. Hans potentiale og talent gør ham til en attraktiv spiller for mange topklubber i Europa, og Dortmund kunne være en ideel destination for den unge angriber, der senest optrådte hos Getafe med succes.

Borussia Dortmund møder i Champions League-finalen Real Madrid, og man går ind til kampen som store underdogs.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER