Niels Sønderby

Højlund sammenlignet med tidligere stjerneangriber

Danskeren er inde i en god periode i Manchester United med flere roser til følge.

Danske Rasmus Højlund har efter sin turbulente start i Manchester United endelig fundet målformen og kvitterede endnu engang med mål mod Aston Villa i gårsdagens opgør. Det har også givet anledning til ros fra de engelske medier.

BBC Times reporter Charlotte Duncker nævnte bl.a. følgende om danskeren efter hans præstation på Villa Park. “Hans mål mod Aston Villa var et snedigt mål og det er den type centerforward Manchester United har manglet. De har haft gode kantspillere, men har manglet en rigtig angriber, som sniger sig ind i modstanderens felt og scorer ligesom Ruud Van Nistelrooy plejede at gøre."  

Hun tilføjer derefter “Jeg tror, han kan blive en succes i Manchester United i betragtning af, hvad han er begyndt at vise.”

Flot ros til Højlund fra de ellers så normalt kritiske engelske medier, hvor danskeren bliver sammenlignet med den tidligere stjerneangriber Ruud Van Nistelrooy. 

Højlund er nu oppe på 5 mål i de seneste 5 optrædener for de røde djævle. Dermed er den brandvarme dansker noteret for i alt 11 mål i 29 kampe for Manchester United i hans første sæson.

Live - Sportsnyheder