Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Spanien: La Liga
FT
1 - 2
(1 - 1)
Sevilla
Barcelona
Y. En-Nesyri (31)
R. Lewandowski (15), F. Lopez Marin (59)
Michael Ehrhorn

Hemmelige møder: Er han FC Barcelonas nye træner

Det ser alligevel ikke ud til at blive Xavi, der fortsætter ved roret efter sommer i FC Barcelona, der nu har en mulig afløser i sigte.

Det har været en kaotisk sæson i FC Barcelona. Det har været alt for meget op og ned med præstationerne, og det gjorde i foråret, at træner Xavi meldte ud, at han ville stoppe til sommer. Tingene kørte ikke, og han var træt af det pres, der var udefra - særligt fra medierne.

Så kom der dog en stor kovending. Pludselig ville klubben gerne beholde Xavi, og det blev annonceret, at parterne havde fundet hinanden på ny. Lige indtil de ikke havde det alligevel.

For i forbindelse med en La Liga-kamp mod Rayo Vallecano kom Xavi med nogle kritiske udtalelser omkring klubbens muligheder for at konkurrere med Real Madrid og klubbens kurs, og det gjorde Laporta og ledelsen rasende. Nu står Xavi alligevel til at ryge ud.

Nu er der så interessante toner fra spanske Sport. De skriver nemlig, at toprepræsentanter fra FC Barcelona er fløjet til London. Her har man hemmelige møder med den tidligere Bayern München-træner Hansi Flick.

Hansi Flick har været meldt i spil til flere store klubber - blandt andet en retur til Bayern. Forhandlingerne med Barca er dog lovende, og parterne nærmer sig hinanden med hastige skridt.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER