England: Premier League
FT
0 - 6
(0 - 4)
West Ham
Arsenal
W. Saliba (32), B. Saka (41), Gabriel (44), L. Trossard (45), B. Saka (63), D. Rice (65)
Hjalte Belmann

Fan-reaktioner: West Ham - Arsenal

WOW sikke en kamp af Arsenal der smadrede West Ham 6-0 på udebane!. Vi har kigget de mange reaktioner igennem fra fansene på klubbens sociale medier og her er et udpluk.

Arsenal fan-reaktioner
“Fantastisk sejr fra gutterne i dag.Vi kørte West Ham ud af brættet. Vi udnyttede alt fra start til slut i dag”

“Fantastisk præstation fra alle Arsenal-spillere, en god og en fortjent sejr til os. Saka var den bedste spiller på banen”

“Det var smukt. Dejligt at Declan scorede en absolut banger og to assists.  Og wow, Ødegaard spillede en fantastisk kamp. Saka har nu nået 100 mål og assists for Arsenal, ved 22 år.  En perfekt dag på alle måder. Jeg har ingen klager, selvom det ville have været rart at score et mål mere, så vi kunne gå forbi City. Men uanset hvad, var i dag en dag at huske”

West Ham fan-reaktioner

“Det viser bare, hvor stor en indflydelse Paqueta har haft de sidste seks måneder. Vi har brug for ham tilbage og Antonio. Vores nye dynamiske midtbanespiller, Philips, skal tilbage på bænken som i Manchester City”

“Jeg har støttet ham i så lang tid, og han har gjort os stolte de sidste par sæsoner. Men det er tid til, at Moyes går. Du kan ikke have en præstation som den, vi har haft i dag (og over de seneste kampe) uden konsekvenser. Tak, Moyes, men vi har brug for nogen med friske ideer”

“Forfærdelig svagt midtbanespil… Ikke så aggressiv som Paqueta eller kan lave pasninger som han kan.  Og Jarrod Bowen var ude af position”

Live - Sportsnyheder