Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Esben

Ronaldo har lige givet hele det portugisiske hold en kraftfuld lektion, især Bruno Fernandes

Vi har kigget lidt nærmere på hvordan fansene ser på kampen:

Fan-reaktioner: Tyrkiet

“10 millioner befolkning Portugal producerer langt bedre fodboldspillere end os, halvdelen af spillerne på vores landshold er udlændinge, Tysklands landshold producerer tyrkiske stjerner blandt 5 millioner tyrkere i landet, vi kan kun producere 3-5 topniveau spillere ud af 80-90 millioner befolkning, og deres niveau er tvivlsomt. Det skyldes de grundlæggende problemer i vores land, nepotisme, korruption osv. Jeg tror, det er vores primære problemer.”

“Lad os sige, at landsholdet går videre, hvad skal de gøre, hvor langt vil de nå? Alle ved, at de vil blive elimineret i den første kamp. Træneren spiller allerede dem, der er værdiløse, med den forkerte opstilling. Træneren er som en marionet, og vælger spillere baseret på beslutninger, der træffes internt. Hele landsholdets tekniske team skal ændres fuldstændigt. Vingerne er 0, angriberen er 0, forsvaret er i Guds hænder. Hakan Çalhanoğlu spiller som en idiot på landsholdet, og alle spiller hver deres melodi.”

“I denne gruppe spillede georgierne det bedste fodbold, og de fortjener mest at gå videre. Portugal er utroligt dårlige, og vil blive elimineret i de næste runder. Med hensyn til os, har vi spillet to kampe, og vores spil er åbenlyst. Desværre afspejler vores ligas manglende tempo sig i landets fodbold. Fysisk er vi meget dårlige, og vi har ingen organisering på banen. Vi stoler kun på individuelle præstationer og er elendige som et hold. Tro mig, georgierne spiller bedre som et hold end os, og de har en klar spillestil.”

Fan-reaktioner: Portugal

Vitória, kvalifikation og 1. plads sikret. Ganske godt. Det er vigtigt at have denne balance på midtbanen og sætte Rafael Leão på bænken.”

“Ronaldo har lige givet hele det portugisiske hold en kraftfuld lektion, især Bruno Fernandes, som ofte spiller individuelt, mens det kun er kollektivet, der betaler sig på landsholdet... Pepe, hvilken spiller, trods sin alder, er han altid god og giver sig fuld respekt.”

“Pepe var enorm og fortjente at modtage kampens MVP-pris. Hvordan er det muligt at spille på dette niveau i en EM-turnering, og at ledelsen i FC Porto ikke vil have ham i klubben? Med hensyn til landsholdet er de kandidater til at nå meget langt, måske endda vinde trofæet.”

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER