Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Europa: EM
FT
2 - 1
(2 - 1)
Spanien
Frankrig
L. Yamal Nasraoui Ebana (21), D. Olmo (25)
R. Kolo (9)
Klaus Johansen

Det er på tide at overlade det franske hold til Zidane

Vi har kigget lidt nærmere på hvordan fansene ser på kampen:

Fan-reaktioner: Spanien

“Fabian Ruiz har gennem hele turneringen vist ren klasse og høj kvalitet. Frankrig havde det kommende ved at spille med fire defensive midtbanespillere, det er vanvittigt. Mbappé var dårlig gennem hele EM, men hvilken spiller Yamal er. Kounde spillede en god kamp, og Rodri var en absolut kraftkarl. Velfortjent af Spanien”

“Jeg kunne også godt lide den rolle, Nico spillede i dag. Først kunne jeg ikke forstå, hvorfor han ikke lavede så mange løb, men det var fordi, han sparede på energien. Hans rolle var at spille dobbeltmarkering med Cucurella mod Dembele. Klogt, og det virkede perfekt”

“Det var en fantastisk kamp, dynamisk, farverig og mindeværdig. Lamin Yamal er en fodboldspiller med en stor fremtid, og jeg er sikker på, at han fortjener at blive mester sammen med sit landshold. Som forventet viste Spanien sig at være stærkere. I morgen håber jeg at se det samme høje niveau fra Holland. Tillykke til alle Spaniens fans med en velfortjent sejr!”

Fan-reaktioner: Frankrig

“Han tør ikke tage Mbappé ud, som har været usynlig i dette EM. Det er på tide at overlade det franske hold til Zidane, jeg er træt af den defensive spillestil, og især at unge spillere ikke får chancen!”

“Vi får det resultat, vi fortjener, når vi kun sætter folk ind baseret på fart og størrelse... Spanierne gav os en lektion i boldbesiddelse, og spillet blev belønnet. Heldigvis var der nogle få lyspunkter: Kanté (uforståeligt at tage ham ud), Saliba, Kounde og Barcola, som viste noget potentiale”

“Træneren for det franske hold ødelagde kampen ved at lade Camavinga og Antoine Griezmann sidde på bænken i første halvleg. Du kan ikke have en Real Madrid-spiller som Camavinga og lade ham sidde på bænken i en så vigtig kamp. For mig er han den eneste skyldige...”

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER