Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Daniel Zass

Så' der kæmpe drama: United-stjerne liker ten Hag-sviner på X

Der er godt gang i den på de sociale medier her til aften, hvor Alejandro Garnacho har liket opslag af en United-Youtuber og fan af De Røde Djævle.

Manchester United fik her til aften kun 2-2 mod Bournemouth på Vitality Stadium i et opgør, hvor Bruno Fernandes blev redningsmanden for The Red Devils med to scoringer. 

Alejandro Garnacho blev skiftet ud i halvlegen af kampen, da der stod 2-1 til Bourmemouth på måltavlen. 

Den 19-årige hurtigløber var formentlig ikke tilfreds med udskiftningen og gav udtryk for det på X. 

Kantspilleren likede et opslag af Manchester Uniteds superfan Mark Goldbridge, som har 350.000 abbonenter på sin Youtube-kanal, hvor han blandt andet livekommenterer United-kampe. 

Goldbridge taler ofte med The United Stand, der er den største Manchester United-fankanal på Youtube, som har 1,84 millioner abbonenter på videosiden. 

Goldbridge har 819.000 følgere på X - flere end Garnachos 703.500 følgere - og skrev lørdag efter opgøret mod Bournemouth: 

- Garnacho har været en af vores bedste spillere i denne sæson. Dårlig første halvleg, men at tage ham ud i pausen og gøre ham til problemet, er en joke. Mange har gjort det meget værre uge efter uge og er stadig derude.

- ten Hag gav subtilt Garnacho skylden under en pressekonference efter kampen. Det ser ikke godt ud at smide en 19-årig under bussen, som faktisk har leveret for dig i denne sæson. Men på den anden side er han tydeligvis bange for at irritere de spillere, der tjener mest.

ten Hag satte efter kampen ord på, hvorfor Garnacho blev skiftet ud i halvlegen: 

- Garnacho trænede ikke hele ugen, kun i går, og vi tænkte, at vi skulle ind med noget energi, komme med noget mere kvalitet, kvalitet som i samarbejde og hjælpsomhed i højresiden. 

Det er ikke første gang, at Garnacho har liket opslag på X af fans, der udtrykker skuffelse over, at hurtigløberen er blevet udskiftet. 

Tidligere har det været nuancerede opslag uden direkte kritik af ten Hag, men denne gang lader det til, at argentineren ikke kunne holde sig i skindet. 

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER