Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Rasmus Arvad Christensen

Dårligt Liverpool-nyt: Får endnu en afvisning

Den engelske storklub blev først afvist af Bayer Leverkusen-træner, Xabi Alonso, og nu får Liverpool angiveligt endnu en afvisning.

Bayer Leverkusens hollandske stjernespiller, Jeremie Frimpong, er på det seneste blevet sat i forbindelse med et skifte til Liverpool, som skulle være meget interesseret i at skrive kontrakt med forsvarsspilleren.

Frimpong har foreløbigt haft en stor sæson, hvor han i 36 Bayer Leverkusen-kampe har leveret 12 scoringer samt 11 oplæg, og dermed har han været en stor del af det tyske mandskabs succesrige sæson.

Det kunne dog godt tyde på, at Liverpool får endnu en afvisning, efter at den engelske storklub for et par uger siden blev afvist af Bayer Leverkusen-træner, Xabi Alonso, der valgte at blive i den tyske klub.

Det tyske medie BILD melder i hvert fald, at Frimpong skulle føle sig godt tilpas i Bayer Leverkusen, og skulle angiveligt være interesseret i at blive hos det tyske mandskab sammen med Xabi Alonso.

Dermed kunne det tyde på endnu en lang næse til Liverpool. 

Den 23-årige hollænder har kontrakt med Bayer Leverkusen frem til sommeren 2028, og heri skulle der efter sigende være en frikøbsklausul på omkring 298 millioner kroner.
 

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER