Rasmus Arvad Christensen

Vildt: Real Madrid og Manchester City overvejer vanvittig byttehandel

Ifølge Defensa Central overvejer de to store klubber angiveligt en byttehandel, der involverer Erling Haaland og Vinícius Júnior.

Selvom der fortsat er nogle måneder til, at sommerens transfervindue åbner, så er der allerede nu fuld gang i rygtemøllen.

Manchester Citys norske stjerneangriber, Erling Haaland, er gennem længere tid blevet rygtet til den spanske kongeklub, Real Madrid, og nordmanden bliver nu endnu gang sat i forbindelse med et skifte til den spanske storklub.

Ifølge det spanske medie Defensa Central skulle Real Madrid og Manchester City nemlig overveje og have talt om en kæmpe byttehandel, som involverer Erling Haaland og Real Madrids brasilianske stjernespiller, Vinícius Júnior.

Defensa Central melder, at Real Madrid vil have Haaland til klubben, og overvejer at sende Vinícius Júnior den anden vej til Manchester City.

Det er fortsat blot spekulationer, men der er ingen tvivl om, at det ville være en kæmpe handel, hvis den ender med at finde sted.

Mediet skriver dog yderligere, at Real Madrid i øjeblikket ikke skulle være interesseret i at sælge Vinícius, men kunne dog være fristet til at sælge ham, hvis brasilianeren fortsætter med at føle sig utilpas og dårligt behandlet i den spanske liga.
 

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER