Daniel Zass

Verdens bedste comeback: Eriksen tilbage til tidligere klub?

Der er forlydender om, at Ajax overvejer at hente Christian Eriksen tilbage, efter danskeren spillede for den hollandske klub fra 2008 til 2013.

Christian Eriksen tog i 2008 til Ajax fra OB, da United-spilleren var 16 år gammel. 

I 2010 debuterede den 17-årige dansker for Ajax og fik 163 kampe for amsterdammerne, hvor han lavede 32 mål og 65 assists. 

Efter sin tid i Ajax har Eriksen siden optrådt for Tottenham, Inter, Brentford og tørner i dag ud for Manchester United. 

Ajax undersøger ifølge transferjournalisten Ekrem Konur, om man kan hente den 32-årige dansker på en fri transfer til sommer. 

Eriksens kontrakt med Manchester United udløber i sommeren 2025, men det hollandske storhold vil prøve at finde en måde at hente danskeren gratis ved at få Eriksen og United til at indgå en aftale om at opsige samarbejdet. 

Klubber fra Italien, Tyrkiet, USA og Saudi Arabien skulle også være interesserede i danskeren. 

Det er sket før, at danske spillere har opsagt deres kontrakt før tid, som det eksempelvis skete for Frederik Holst tilbage i vinteren 2022, der blev enig med Lillestrøm om at terminere kontrakten med det norske mandskab to år før hans kontrakt med Oslo-mandskabet udløb. 

Christian Eriksen har ifølge Transfermarkt en markedsværdi på 97 millioner kroner.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER