Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Daniel Zass

Vanvittigt: Liverpool, City og Arsenal vil have dansk klassespiller

De tre engelske musketerer Liverpool, Manchester City og Arsenal er ude efter Villarreals danske målmand Filip Jørgensen.

Premier League-giganterne Arsenal, Manchester City og Liverpool har set Villarreals danske målmand Filip Jørgensen i store dele af denne sæson, hvor den 21-årige målmand har været en af klubbens bedste spillere. 

Sofascore rangerer målmanden som den næstbedste spiller for Villarreal i år. 

Flere af Europas topklubber leder efter en målmand til sommer, og HITC skriver, at Villarreals akademimålmand er en, som mange danskere skal holde øje med til sommer, da flere topklubber er interesserede. 

Arsenal skal stadig træffe en beslutning i forhold til reservekeeper Aaron Ramsdales fremtid, som har mistet sin plads til David Raya under Mikel Arteta. 

Liverpools nummer to Caoimihin Kelleher er Celtics førsteprioritet til tjansen mellem stængerne for at erstatte den tidligere City-keeper Joe Hart, der stiller støvlerne på hylden til sommer. 

Manchester City overvejer også at hente en ny keeper, da reservemålmand Stefan Ortegas fremtid er uvis. 

Udover Jørgensen skulle City også overveje at hente Roma-keeper Mile Svilar, men Jørgensen skulle være over Roma-keeperen på City-sportsledelsens liste over mulige køb til målmandsposten til sommer. 

Villarreal skulle overveje at forlænge kontrakten med den danske målmand og tilbyde ham en klækkelig lønforhøjelse. 

Danskerens kontrakt med Villarreal udløber i sommeren 2027. 

Newcastle, Wolverhampton og Juventus har tidligere været meldt interesserede i danskeren. 

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER