Daniel Zass

Ex Tottenham-stjerne om ny hjemby: Føler mig hjemme - minder om GTA

Hugo Lloris føler sig hjemme i Los Angeles, der minder ham om GTA-byen Los Santos, der er baseret på LA.

De franske landholdsdrenge er kendt for at være passionerede gamere. 

Det gælder især spillere som Antoine Griezmann, Paul Pogba, Ousmane Dembélé, Kylian Mbappé, Hugo Lloris og mange flere på det ikoniske landshold. 

Den tidligere Tottenham-keeper Hugo Lloris udtaler, at han trives i sin nye klub Los Angeles FC. Det er der måske en forklaring på. 

Los Angeles er nemlig en del af GTA-spillet som banen “Los Santos”.

Los Santos betyder “helgene”, der spiller på Los Angeles' navn, der på spansk betyder “englene.” 

Lloris har spillet GTA som barn, teenager og voksen og udtaler til L'Equipe, at han genkender dele af Los Angeles, fordi han har spillet det legendariske spil på Playstation. 

- Jeg forbinder LA med film, Dr. Dre og GTA. Jeg spillede det spil så meget på Playstation, at jeg følte, jeg kendte dele af byen perfekt, selvom jeg aldrig havde været her før. 

Den 37-årige keeper nyder tilværelsen i Californien og siger, at efter hver hjemmekamp kommer børn og familie med ind på banen og lader sig hylde af hjemmeholdets fans. 

Keeperen siger, at han vil se NBA, baseball og amerikansk fodbold på amerikanske stadioner og se en masse natur og landskab i USA. 

LA FC tabte i nat dansk tid 3-0 til Real Salt Lake i et opgør, der ikke osede af sol og sommer. 

Der var nemlig kraftigt snevejr i Salt Lake City i Utah, som ikke gjorde livet lettere for de solskinsvante californiere. 

Lloris' og LAFC's næste kamp er mod Sporting Kansas City den 10. marts klokken 05.30 dansk tid.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER