Nico Gam

Tirsdagens internationale rygter

Kylian Mbappé er ikke overbevist af Real Madrids seneste tilbud, alt imens Barcelona kan miste store profiler til sommer og bl.a. har sat en dansker til salg.

Paris St-Germain-angriberen Kylian Mbappe, 25, og hans lejr er ikke overbevist af Real Madrids seneste tilbud til den franske landsholdsspiller, som kan skifte på en fri transfer denne sommer, da det er lavere end et tidligere forslag fra maj 2022. (Athletic - subscription required)

Barcelona har sat den danske forsvarsspiller Andreas Christensen, 27, og den brasilianske fløjspiller Raphinha, 27, til salg i et forsøg på at reducere deres lønudgifter. (Mirror)

Den hollandske midtbanespiller Frenkie de Jong, 26, kan være villig til at lytte til tilbud fra andre klubber, efter at Barcelona tilbød ham en kontraktforlængelse, der var mindre værd end hans nuværende aftale. (Sport - in Spanish)

Bayern Leverkusens Xabi Alonso er nu ønsket af Barcelona såvel som Real Madrid og Liverpool. (Sport - in Spanish) 

Paris St-Germain har inkluderet AC Milan- og Portugal-fløjen Rafael Leao, 24, og Napoli- og Nigeria-angriberen Victor Osimhen, 25, på deres potentielle målliste, hvis Mbappe forlader klubben til sommer. (La Repubblica - in Italian)

Porto- og Iran-angriberen Mehdi Taremi, 31, skal til lægetjek i Inter Milan og skifter på en fri transfer til sommer. (Fabrizio Romano)

Et blåt kort til en målmand vil tvinge hold til at vælge mellem at sætte en markspiller i mål eller foretage en permanent udskiftning under planlagte nye forsøg med syndebukke. (Telegraph - subscription required) 

Manchester Citys og Portugals midtbanespiller Bernardo Silva, 29, er et mål for Paris St-Germain, og de franske mestre er villige til at betale hans frikøbsklausul på 51 millioner pund. (Fichajes - in Spanish)