Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Morten Pedersen

Tirsdagens engelske rygter

Brighton har indledt forhandlinger om et køb af den 22-årige hollandske kantspiller Crysencio Summerville fra Leeds. (Talksport)

Tottenham har afgivet et bud på Brentfords 28-årige angriber Ivan Toney, som er blevet afvist. (Football Transfers)

Crystal Palace vil kræve et beløb på 560 mio. kroner, hvis de skal sælge den 23-årige engelske forsvarsspiller Marc Guehi denne sommer. (Telegraph)

Den 17-årige brasilianske kantspiller Estevao Willian har bestået sit lægetjek i Chelsea, efter den engelske klub blev enige med Palmeiras om en handel i sidste måned. (Standard)

Manchester City forbereder sig til den kommende sæson uden at lave en eneste ny signing, med mindre en spiller beder om at forlade klubben. (ESPN)

Newcastle er interesseret i at hente den 25-årige islandske kantspiller Jon Dagur Thorsteinsson, der spiller for belgiske OH Leuven, og tidligere har været i AGF. (Chronicle Live)

West Ham overvejer, om de skal hente den 24-årige venstre back Ryan Sessegnon, der har haft kontraktudløb hos Tottenham. (Guardian)

Den tidligere engelske landsholdsspiller 38-årige Ashley Young er tæt på at blive enig med Everton om en ny kontrakt. (Talksport)
 

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER