Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Nico Gam

Tirsdagens engelske rygter

Trænerrokader i stor stil med Amorim, Ten Hag og De Zerbi, alt imens Arsenal går et travlt sommertransfervindue i møde med udsigt til flere markante signings

West Ham vil holde samtaler med Sporting Lissabons cheftræner Ruben Amorim, 39, når de beslutter, om de vil forlænge David Moyes' kontrakt til sommer. Det er ikke klart, hvor The Hammers vil rangere i Amorims muligheder. (Athletic - subscription required)

Den tidligere Wolves-chef Julen Lopetegui er en seriøs kandidat til at erstatte Moyes på London Stadium. (Telegraph - subscription required)

Amorim er fortsat Liverpools førstevalg som afløser for Jürgen Klopp, men Brentford-manager Thomas Frank er i spil, hvis portugiseren tager et andet sted hen. (Teamtalk)

Erik ten Hags meritter vil blive vurderet af Manchester Uniteds nye tekniske direktør Jason Wilcox, før klubben træffer en beslutning om hollænderens fremtid. (Telegraph - subscription required)

Brighton-manager Roberto de Zerbi er en førende kandidat til at erstatte Ten Hag, hvis han forlader Old Trafford, og the Seagulls overvejer Burnleys cheftræner Vincent Kompany som erstatning. (Teamtalk)

Arsenal og Manchester United har meldt sig ind i kapløbet om Crystal Palace og den franske fløjspiller Michael Olise, 22, men får konkurrence fra Chelsea, Manchester City og Juventus. (Football Insider)

Arsenal forventer at lave tre eller fire markante tilføjelser denne sommer, når de gennemfører en overhaling af deres trup, med Sporting Lissabon og Sverige angriber Viktor Gyokeres, 25, deres hovedmål. (Football Transfers)

Liverpool så Gyokeres i Sportings 3-0 sejr over Vitoria i weekenden, da de går efter en ny angriber og central forsvarsspiller til sommer. (HITC)

Manchester United har gjort Evertons og Englands U21-forsvarer Jarrad Branthwaite, 21, til et topmål denne sommer og ønsker at blive enige om en hurtig aftale. (Football Insider)

Den brasilianske forsvarsspiller Thiago Silva, 39, forlader Chelsea, når hans kontrakt udløber til sommer. (Fabrizio Romano)

Crystal Palace er interesseret i at hente Leicester Citys og Nigerias midtbanespiller Wilfred Ndidi, 27, på en fri transfer til sommer. (Talksport)
 

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER