Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Europa: EM
FT
1 - 1
(0 - 1)
Slovenien
Danmark
E. Janža (77)
C. Eriksen (17)
Hjalte Belmann

“Tak for denne slutrunde”

Hvem havde set den komme? I hvert fald ikke os fra Danmark, vi har samlet et udpluk af de kraftige reaktioner fra fanseneDanmark fan-reaktioner

“Man tager hele vejen ned til Stuttgart for at støtte holdet Og så smider de point mod et skod hold. Fyr nu julemanden”

“Vi har allerede kniven på struben, så der er kun en vej frem. Jeg vil ikke sige jeg er fortrøstningsfuld, men jeg tror på point mod Serbien, men England bliver bestemt en svær kamp. Jeg savner et modangreb når tingene går skidt og flere spillere som tager ansvar....kom nu Danmark” 

“Det virker som en træner uden en gameplan, og ikke ved hvordan han skal vende kampene. Men han er god til, at samle en rundkreds! Der skal langt mere passion, vilje, gejst og motivation ind i spillerne. Det er altså EM vi spiller, og med 15.000 danske fans på stadion!”

“Tak for denne slutrunde”

“Nederlag til England og uafgjort til Serbien! Hjem igen efter 3 kampen! De ender blandt de 2 3’er som IKKE går videre”

“Danmark skal vist bare være glad for en x for de kunne lige så godt have tabt kampen Hjulmand skifter for sent ud og gør for lidt han er bare ikke god nok som træner bange for 3 kampe så hjem til Danmark igen”

“Tænk at have en trup på over 20 mand og ikke have en eneste spiller med lidt individuelt kvalitet eller en der rent faktisk kan sætte sin mand af! Skræmmende, hvis du spørger mig!”

“Heldigt og ufortjent point mod svageste hold. Nu bliver det svært at bevare optimismen. Men det bliver interessant at se, hvor gode England og Serbien er?”

“Ærgerligt med den kæmpe niveauforskel på de 2 halvlege! Flot 1. Halvleg, og det stik modsatte i 2. Halvleg. Det til trods, så tror og håber jeg stadig på avancement.”

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER