Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Rasmus Arvad Christensen

Stor handel på vej? Bayern-stjerne er enig med kæmpe Premier League-klub

Der kan angiveligt være en stor forstærkning på vej til den engelske storklub Arsenal.

Arsenal er tilbage blandt de allerbedste i europæisk fodbold. Det kan der ikke være mange meninger om.

Arsenal er i høj grad med i kampen om det engelske mesterskab, mens London-klubben også fortsat har mulighed for at spille sig videre til Champions League-semifinalerne, efter at have spillet 2-2 mod Bayern München på hjemmebane i det første opgør.

Arsenal-træner, Mikel Arteta, skulle dog være interesseret i at forstærke holdet endnu mere frem mod den kommende sæson, for at kunne fortsætte med at kæmpe med om de store titler.

På grund af London-klubbens flotte præstationer de seneste par sæsoner, er den engelske storklub også blevet mere attraktiv, og kan derfor i højere grad lokke store stjerner til klubben.

Og nu skulle Arsenal angiveligt være i gang med at lokke endnu en stor stjerne til klubben.

Mediet TodoFichajes melder nemlig, at Arsenal skulle være blevet enige med Bayern Münchens tyske stjernespiller Joshua Kimmich om en aftale om, at den 29-årige tysker skifter til Arsenal til sommer.

Kimmich har kontrakt med Bayern München frem til sommeren 2025, og har endnu ikke skrevet under på en kontraktforlængelse med den tyske storklub.

Arsenal er imidlertid endnu ikke blevet enige med Bayern München, der efter sigende skulle forlange omkring 522 millioner kroner for Kimmich.

Meldingerne lyder dog på, at Liverpool og Manchester City også skulle være interesseret i at skrive kontrakt med Joshua Kimmich, og derfor skal det altså blive spændende at følge med i, hvilken klub, som tyskeren spiller for i næste sæson.

Der er dog ingen tvivl om, at det vil være en stor forstærkning for Arsenal, hvis London-klubben ender med at hente Kimmich til klubben. 
 

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER