Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Daniel Zass

EM-stjerne på vej til Chelsea? Har set sig lun på driblekonge

Chelsea er ude efter FC Portos Francisco Conceição, skriver den portugisiske sportsavis Record.

Chelsea er blandt de klubber, der holder øje med FC Portos Francisco Conceição og kan ifølge meldinger fra Portugal forsøge at hente den portugisiske landsholdsspiller.

Det har allerede været en travl sommer for Chelsea, hvor The Blues har skrevet kontrakt med Tosin Adarabioyo, Omari Kellyamn, Marc Guiu og Kiernan Dewsbury-Hall, mens der også er indgået en aftale med det brasilianske wonderkid Estêvão Willian, som kommer til klubben i 2025.

Klubben går efter ​​Renato Veiga fra schweiziske FC Basel i denne uge, som kan hentes for 105 millioner kroner, men er stadig på udkig efter en angriber og kantspiller.

The Blues er på markedet for en kantspiller og forsøgte at hente Michael Olise fra Crystal Palace, før de trak sig ud af en aftale, da de mente, at den prisen på Olise var uden for klubbens rækkevidde.

Chelsea er for nylig blevet sat i forbindelse med Borussia Dortmunds Karim Adeyemi, mens Leeds-stjernen Crysencio Summerville er en spiller, som klubben har overvåget i noget tid.

The Blues har allerede Raheem Sterling, Noni Madueke og Mykhailo Mudryk, der alle kan spille fløj, mens Cole Palmer og Christopher Nkunku også er i stand til at operere på fløjene.

De sydamerikanske talenter Estêvão og Kendry Paez kommer begge i 2025, så behovet for en ny kantspiller ville ikke virke indlysende, men Chelsea føler klart, at de har brug for en anden spiller til de brede områder forud for den nye sæson.

Den portugisiske sportsavis Record melder, at Chelsea er blandt de klubber, som overvejer at hente Conceição og kan komme med et bud inden næste mandag, da hans frigivelsesklausul derefter stiger fra 225 millioner kroner til 335 millioner.

Rapporten tilføjer, at den nye Porto-præsident og tidligere Chelsea-boss Andre Villas-Boas ikke vil gøre en exit let for den 21-årige hurtigløber, og AVB er indstillet på at holde samtaler med ham, når han vender tilbage til pre season-træning.

Atlético Madrid og RB Leipzig skulle også være ude efter Porto-profilen.

Conceição har netop spillet EM for Portugal, hvor han spillede 4 ud af 5 kampe og var særligt fremtrædende mod Frankrig.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER