Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Verden: Venskabskampe
FULD TID
EFTER STRAFFE
2 - 1
(1 - 1)
Newcastle
Tottenham
A. Isak (45)
J. Maddison (32)
Michael Ehrhorn

Stjerne brandvarm: Kan være færdig i Premier League

Manchester City og Arsenal kigger begge på Bruno Guimares, men nu kan han i stedet ryge til Frankrig.

Paris Saint-Germain er klar til at kaste sig ind i kampen om Newcastle's midtbanestjerne Bruno Guimaraes, mens de forbereder sig på at skille sig af med Manuel Ugarte.

PSG hentede Ugarte fra Sporting CP for hele 60 millioner euro før sæsonen, men den uruguayanske midtbanespiller har ikke levet op til forventningerne og har blot leveret tre assists i sine 37 optrædener på tværs af alle turneringer. 

Ifølge Le10sport overvejer PSG allerede at skille sig af med Ugarte efter kun en sæson.

Sportsdirektør Luis Campos har udarbejdet en liste over potentielle afløsere for Ugarte, hvor Bruno Guimaraes står højt på listen sammen med Bayern Münchens Joshua Kimmich. Guimaraes har tiltrukket sig stor interesse fra flere topklubber, herunder Arsenal og Manchester City, efter at have imponeret i Newcastle. Den 26-årige brasilianer underskrev en ny kontrakt sidste sommer, som indeholder en frikøbsklausul tæt på en milliard, gældende indtil 2028.

De franske mestre, der under Luis Enrique har sikret sig tre titler denne sæson, er ivrige efter at styrke truppen yderligere i jagten på den eftertragtede Champions League-titel.

PSG forbereder sig på en sommer med betydelige ændringer i truppen. Udover at finde en erstatning for Ugarte vil klubben sandsynligvis foretage flere justeringer for at styrke deres position i både den hjemlige liga og på den europæiske scene. Det bliver spændende at se, om Guimaraes ender i Paris og kan være med til at opfylde klubbens store ambitioner.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER