Morten Pedersen

Startplads til Eriksen i FA Cuppen?

Manchester United spilled mod Nottingham Forest i FA Cuppen onsdag aften, og her kan Christian Eriksen være i startopstillingen.

Manchester United løb ind i deres første nederlag i 2024 i weekenden, hvor Fulham besøgte dem på Old Trafford, og tog en sejr på 2-1 med hjem.

Onsdag aften skal United så i kampe igen, denne gang mod Nottingham Forest i FA Cuppen, og her forventer klubbens manager Erik ten Hag nok at se en reaktion fra sine spillere.

Inden besøget på City Ground onsdag aften har manutdnews.com givet deres bud på tre ændringer til startopstillingen, og en af dem er, at Christian Eriksen skal starte inde i stedet for Casemiro.

Casemiro blev skiftet ud tidligt i anden halvleg mod Fulham, da han ikke fik lov til at fortsætte grundet en hovedskade, og han kan sidde ude med en hjernerystelse.

Det er muligt at erstatte ham med enten Scott McTominay eller Christian Eriksen, men mediet peger på, at Eriksen skal starte inde ved siden af Kobbie Mainoo, da hans seneste præstationer har gjort ham fortjent til en startplads.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER