Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Michael Ehrhorn

Spændende navn vender hjem til Superligaen

Alexander Lyng har skrevet en etårig lejeaftale med Sønderjyske Fodbold, der har option på køb.

Pressemeddelelse fra Sønderjyske Fodbold:

Sønderjyske Fodbold forstærker offensiven til den kommende sæson i 3F Superligaen.

19-årige Alexander Lyng bliver hentet hjem fra schweiziske Servette FC på et etårig lejeaftale, hvori der er også er en købsoption på den unge offensivspiller.

Alexander Lyng bragede igennem i NordicBet Ligaen i 2022/2023-sæsonen, hvor han som 18-årige blev topscorer for FC Helsingør – to af målene scorede han mod Sønderjyske Fodbold på Sydbank Park som 17-årig.

Den flotte sæson gav genlyd, og han blev i sommeren 2023 solgt til Servette FC i den bedste schweiziske liga.

Her lader gennembruddet dog vente på sig, og derfor vender Lyng nu hjem til Danmark og Sønderjyske Fodbold, hvor sportschef Casper Daather er overbevist om, at talentet atter vil vokse i den sønderjyske muld.

– Vi er meget glade for, at det har været muligt at lave denne aftale med Alexander Lyng og Servette FC. Han er en meget talentfuld spiller, der trods sin unge alder var en stor profil, da han senest var i NordicBet Ligaen. Selv om det har knebet med spilletid på førsteholdet i Schweiz, han har fået erfaring og modenhed i en stor international klub, og han har også fået en god ballast fra sine mere end 20 ungdomslandskampe.

Alexander Lyng glæder sig over aftalen med Sønderjyske Fodbold.

– Jeg er glad og stolt over at skrive kontrakt med Sønderjyske Fodbold, og jeg ser frem til at møde fansene og mine nye holdkammerater. Jeg har fulgt med fra Schweiz, og holdet spiller rigtig god fodbold, som passer til min spillestil.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER