Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Daniel Ehmsen

Søndagens engelske rygter

Newcastle er for alvor kommet på markedet efter flere forstærkninger.

Newcastle nærmer sig enighed med Everton om en aftale, der sender Dominic Calvert-Lewin til St James' Park. (Guardian)

Den nordengelske klub håber også, at de får fingrene i Max Kilman. De har derfor sendt et tilbud til Wolverhampton, der både inkluderer en spiller og en pose penge. (Telegraph)

Det er ikke første gang denne sommer, at Wolverhampton har modtaget et bud fra Newcastle. Tidligere afviste de nemlig et bud på netop Kilman, og i den forbindelse spurgte Newcastle også om muligheden for at købe Pedro Neto. (HITC)

Manchester City og Manchester United forsøger i sidste øjeblik at stoppe Michael Olise fra at skifte til Bayern München. De to engelske klubber er sågar klar til leje Olise tilbage til Crystal Palace i næste sæson, hvis de får muligheden for at købe ham. (Mirror)

Aston Villa har forhørt sig hos Real Sociedad, da de gerne vil hente deres spanske midtbanespiller Brais Mendez. (Express)

Everton er forberedt på endnu et tilbud på Jarrad Branthwaite fra Manchester United, selvom Erik ten Hags mandskab har fortalt dem, at de ikke har mulighed for at betale deres købspris på omkring 618 millioner kroner. (Mail)

Tottenhams Joe Rondon skal formentlig spille Premier League i næste sæson, da alle tre oprykkere er interesseret i ham. (Football Insider)

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER