Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Niklas Gerster

Skov Olsen udset som erstatning for Championship-profil

Den danske landsholdsprofil Andreas Skov Olsen sættes i forbindelse med skifte til det engelske, hvor han kunne være tiltænkt som afløser for ombejlet hollænder.

Den 24-årige danske landsholdskantspiller Andreas Skov Olsen har gang i en forrygende sæson i Club Brügge, hvor han er noteret for mere end 30 målinvolveringer i alle turneringer.

Danskeren kom til den belgiske storklub i vinterens transfervindue i 2022, og på de to års tid har han udviklet sig til at blive en af ligaens største profiler.

Når man er det, opstår der helt naturligt interesse fra større adresser, og nu nævnes det hos det engelske medie Football League World, at han kunne være et emne i Leeds United.

Championship-topholdet har gode muligheder for oprykning til Premier League, hvor de er sikre på playoff, men også stadig har mulighed for at sikre sig den direkte oprykning via andenpladsen.

Oprykning eller ej så er der også interesse for flere af Leeds’ største offensive profiler. Særligt den 22-årige hollandske kantspiller Crysencio Summerville forventes at skifte til en større hylde.

Flere Premier League-storklubber skulle have et godt øje til ham, og hvis han sælges, er Skov Olsen altså ifølge Football League World en varm kandidat til at erstatte ham.

Mediet henviser også til analysehjemmesiden FBRef, som har sammenlignet en række andre Leeds-emner med Summervilles færdigheder.

Der er tale om Hirving Lozano fra PSV Eindhoven samt Jack Clarke fra Sunderland, men her skulle Skov Olsens færdigheder være dem, som er mest tilsvarende Summervilles.

Mediet henviser dog også til, at Leeds i forvejen har flere offensive talenter kørt i stilling i form af Jaiden Anthony og Joe Gelhardt, og deres udvikling kan influere chancerne for at hente en profileret spiller som Skov Olsen.

Det virker meget sandsynligt, at tiden er inde for Skov Olsen til at tage et nyt karriereskridt til sommer, og for nogle dage siden blev italienske storklubber som Napoli og AC Milan nævnt.

Skov Olsen har dog ikke de bedste minder fra Italien, hvor han startede sin udlandskarriere under et svært ophold i Bologna. 
 

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER