Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Niklas Gerster

Powerranking: Danmarks 10 bedste kantspillere

Hvis du har en alternativ top 3 eller top 10 til de bedste kantspillere, så skriv den endelig på vores Facebook-side.

Send os også gerne din top 10

Det må være lige det, du brænder for, lige fra de 10 bedste danske fodboldspillere lige nu til de 10 bedste Liverpool-spillere i historien.

Du skal bare sende din top 10 på følgende mail så laver vi designet og poster det på Facebook og Indkast:

info.indkast@gmail.com

Vil du have flere powerrankings? Så tjek f.eks. vores rangering af Danmarks bedste angribere ud her: 

https://indkast.dk/powerranking-danmark-10-bedste-9-ere  

3-5-2 eller 3-4-3? Der har været meget debat om, hvorvidt det danske fodboldlandshold har haft den fornødne kvalitet på kantpositionerne til, at det ville give at spille med offensive kantspillere i et tremands-angreb. 

Her på Indkast.dk har vi derfor kigget de danske kantspillere i sømmene, og har forsøgt at rangere niveauet af dem. Få powerrankingen herunder:

1) Andreas Skov Olsen, Club Brügge

Den 24-årige Club Brügge-højrekant var godt nok ikke med ved sidste landsholdssamling som følge af en skade. Men hans sæson i det belgiske har været helt forrygende. I ligaen er det blevet til 11 mål og 4 assists. Derudover har han lavet fem mål og to assists i pokalturneringen samt hele syv mål og tre assists i Conference League. På landsholdet er han også den kantspiller, som har haft størst kontinuitet i præstationerne under Kasper Hjulmand.

2) Anders Dreyer, Anderlecht

Dreyer er ligesom Skov Olsen blevet en af den belgiske ligas allerstørste profiler. I Anderlecht har han bidraget med imponerende 16 mål og 8 assists i ligaen samt to scoringer i pokalturneringen i denne sæson. 25-årige Dreyers udvikling er kontinuerligt opadgående, men han mangler dog stadig et større landsholdsgennembrud for at kunne kravle op i toppen af denne liste.

3) Mohammed Daramy, Stade Reims

Mohammed Daramy fik et forløsende hul på bylden på det danske landshold, da han under seneste samling scorede sit første mål for Danmark imod Færøerne. Efter en svær tid i Ajax ser den 22-årige tidligere FCK-profil desuden nu også ud til at have fundet et godt fodfæste i fransk fodbold, hvor han i Reims har lavet fem mål og fem assists i ligaen samt et enkelt mål i pokalen for den aktuelle syvendeplads i Ligue 1.

4) Gustav Isaksen, Lazio

Det var et markant skridt fra FC Midtjylland, som 22-årige Gustav Isaksen tog sidste sommer, da han sikrede sig en ny tilværelse i Rom-storklubben Lazio. Men han har virkelig overrasket positivt, og hans mængde af spilletid er gået stødt opad igennem hele sæsonen. Han har tilmed også fået chancen fra start op til flere gange. Tre mål og en assist er det blevet til i det italienske denne sæson, og derudover fik han også for nyligt sin debut for Danmark imod Færøerne.

5) Nicolai Vallys, Brøndby IF

Brøndbys helt store offensive profil har været genstand for meget debat vedrørende Kasper Hjulmands manglende udtagelse af ham under seneste samling. Og det er da heller ikke helt uforståeligt, at valgene kritiseres, for den 27-årige kreatør har været instrumental for Superliga-topholdet, hvor han har lavet 10 mål og seks assist i år. Selvom niveauet i superligaen kan diskuteres, må man lette på hatten af det flotte output fra Vallys.

6) Philip Zinckernagel, Club Brügge

29-årige Philip Zinckernagel er gået en del under radaren i forhold til debatten af den seneste landsholdsudtagelse. Han har dog også været ramt af et par småskader, men på trods af det har han alligevel formået at lave syv mål og fem assists for Club Brügge i ligaen samt to assists i Conference League. Efterhånden har han desuden opbygget solid erfaring fra andre pæne adresser i både Watford, Nottingham Forest, Olympiakos og Standard Liege.

7) Jacob Bruun Larsen, Burnley

Bruun Larsen blev virkelig hypet tilbage i 2018/19-sæsonen, hvor han lidt ud af det blå pludselig var iblandt stamspillerne hos selveste Borussia Dortmund, imens han stadig var i slutningen af sine teenageår. Han har dog ikke kunnet leve op til de store forventninger, og har måttet træde nogle skridt ned. Men uden for den store medieomtale er han ved at finde fødderne hos Burnley i Premier League, hvor han er blevet fast mand, og har lavet fire mål for dem i denne uhyre kompetitive liga.

9) Mikkel Damsgaard, Brentford

Udtagelsen af Mikkel Damsgaard til seneste landsholdssamling bragte virkelig mange til de kritiske taster, og det er da heller ikke helt uden grund. For selvom den vævre tekniker spiller i Brentford, har han slet ikke kunnet finde den spillemæssige form under Thomas Frank. Skader har haft sin betydning, men han har alligevel fået chancen en del gange, og det er kun blevet til to assists i 18 kampe for ham. Kan han genfinde bare noget af potentialet, som vi så til sidste EM, er det dog ikke utænkeligt, at han hurtigt kan kravle op i denne powerranking.

9) Jesper Lindstrøm, Napoli

Jesper Lindstrøm tænkes nok mest som en central midtbanespiller af de fleste, men hos Napoli er han dog mest blevet brugt på kanten, hvorfor han er kommet i betragtning her. Det ligner dog slet ikke et match for den 24-årige tidligere Brøndby-spiller i den italienske storklub, men han er dog trods alt en ret fast indskifter i en stor klub. Han har ikke lavet nogle mål eller assists, men hvis han kan finde en måde at få mere fast græs under fødderne på, har han vist prøver på nogle tekniske færdigheder, som landsholdet skriger efter.

10) Robert Skov, Hoffenheim

Robert Skov er i gang med sin femte sæson hos Bundesliga-klubben Hoffenheim, og hans forløb og rolle hos dem har været svært at blive helt klog på. Skader har ofte brudt Skovs flow, og derudover har Hoffenheim også flere gange eksperimenteret med at bruge ham som back. Men han gør sig dog også stadig på kanten relativt ofte for dem, og har alligevel formået at bidrage med tre mål og tre assists i Bundesligaen samt to assists i pokalen.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER