Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Niklas Gerster

Powerranking: Danmark 10 bedste 9'ere

Hvis du har en alternativ top 3 eller top 10 bedste angribere i Danmark, så skriv den endelig på vores Facebook-side under det post man finder nederst i denne nyhed.

Send os også gerne din top 10

Det må være lige det, du brænder for, lige fra de 10 bedste danske fodboldspillere lige nu til de 10 bedste Liverpool-spillere i historien.

Du skal bare sende din top 10 på følgende mail så laver vi designet og poster det på Facebook og Indkast:

info.indkast@gmail.com

Vil du have flere powerrankings? Få f.eks. vores rangering af verdens bedste 9'ere her: 

https://indkast.dk/powerranking-verdens-10-bedste-frontangribere-lige 

1) Rasmus Højlund, Manchester United 

Den 21-årige angrebskomet er måske den sikreste starter på det danske landshold, og Højlund er utvivlsomt Danmarks bedste angriber lige nu. I sin debutsæson for de engelske giganter Manchester United har han lavet syv mål i Premier League, fem i Champions League samt et enkelt i FA-Cuppen. Det er ganske enkelt imponerende.

2) Jonas Wind, Wolfsburg 

25-årige Jonas Wind har virkelig fundet sig godt til rette i Bundesligaen, og har udviklet sig til at blive en af ligaens større angrebsnavne. I øjeblikket er han dog inde i lidt af en måltørke, men ni mål og seks assist for et hakkende Wolfsburg-mandskab er en rigtig solid præstation.

3) Kasper Dolberg, Anderlecht 

Har virkelig fundet gnisten og målnæsen på ny i belgisk fodbold. Her har han lavet 13 mål og to assist for Anderlecht i ligaen, og sammen med flere af sine danske holdkammerater har han stor andel i, at Bruxelles-storklubben er en del af den spændende mesterskabskamp.

4) Yussuf Poulsen, RB Leipzig 

Er blevet dømt ude og har modtaget negative ryster fra danske fodboldfans utallige gange. Men man må bare lette på hatten over den 29-årige angribers vedholdenhed og mentale styrke. Han er nu i sin ellevte sæson hos Bundesliga-topholdet RB Leipzig, og formår stadig at spille en vigtig rolle. I denne sæson har han lavet fem mål og to assist for tyskerne.

5) Mika Biereth, Arsenal 

21-årige Mika Biereth har på kort tid virkelig gjort opmærksom på sig selv. Han er ejet af Arsenal, men har i 2023/24-sæsonen haft succesfulde lejeophold i skotske Motherwell samt østrigske Sturm Graz. Seks mål og fem assist blev det til i det skotske, inden han nu har lavet fire mål og en assist i den østrigske liga samt tre kasser for dem i Conference League.

6) Martin Braithwaite, Espanyol 

Historien om Martin Braithwaite er på mange måder lig Yussuf Poulsens. Han er mange gange blevet dømt færdig på landsholdet, men den 32-årige esbjergenser bliver ved med at klø på. Godt nok spiller han kun i den næstbedste spanske række, men her er han suveræn ligatopscorer for storklubben Espanyol, hvor han har lavet hele 18 ligascoringer.

7) Mileta Rajovic, Watford 

24-årige Mileta Rajovic’ karriere har ligesom Biereths virkelig taget fart på kort tid. I 2022/23-sæsonen spillede han i Næstved, men nu siger CV’et Watford i Championship, hvor han har lavet flotte ni scoringer i sæsonen. Desuden tilbragte han den første halvdel af 2023/24-sæsonen hos svenske Kalmar, hvor det også blev til hele syv ligamål samt en enkelt pind i Conference League.

8) Christian Gytkjær, Venezia 

Der er nok mange, som næsten helt har glemt Christian Gytkjær. Men den erfarne 33-årige angriber har stadig mål i støvlerne derude. Han har lavet 10 ligamål for Venezia, som har rigtigt gode muligheder for at rykke op i Serie A. Det er desuden også blev til et mål i Coppa Italia for Gytkjær.

9) ⁠Marcus Ingvartsen, FC Nordsjælland 

Marcus Ingvarsten har ligesom resten af FC Nordsjælland-holdet ikke haft det bedste 2024, men Ingvartsen har trods alt så solide tal i 2023/24-sæsonen, at han finder vej til listen. Særligt hans seks scoringer i Conference League-gruppespillet trækker op, og når han er i form, har han en sand angriber-målnæse. I Superligaen har han lavet syv scoringer i 20 kampe.

10) Alexander Lind, Silkeborg IF 

Silkeborgs unge angrebshåb kom virkelig flyvende fra land i 2023/24-sæsonen, hvor han var på alles læber. På det seneste er han sammen med resten af Silkeborg-mandskabet dog gået mere i stå, og han har ikke scoret i 2024 endnu. Men man kan ikke tage de 10 mål i Superligaen fra ham, og U21-landsholdsangriberen er stadig en af Superligaens store salgsobjekter.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER