Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Daniel Hvalsø Carlsen

Onsdagens internationale rygter

Kamp om Antonio Silva. Man U og Bayern kigger på angriber fra IFK Göteborg. Cambiaso væk fra Juventus. Her kommer onsdagens internationale rygter.

Arsenal, Manchester United og Liverpool har taget kontakt til Benfica vedr. en potentiel aftale om den 20-årige portugisiske midterforsvarer Antonio Silva. (Caught Offside)

West Ham overvejer et bud på Serhou Guirassy efter at Guinea-angriberen har scoret 28 Bundesliga-mål for Stuttgart i denne sæson. (Standard)

Tottenham vil konkurrere med Aston Villa om den italienske forsvarsspiller Andrea Cambiaso, som er vurderet til £34m af Juventus. (Calciomercato)

Fulham og West Ham har ført samtaler med Corinthians om muligheden for at hente den 19-årige brasilianske angriber Wesley. (Caught Offside)

Manchester United og Bayern München sendte spejdere for at se den 18-årige midtbanespiller Malick Junior Yalcouye spille for IFK Göteborg i en 1-0-sejr mod Mjällby tirsdag. (Expressen)

Aston Villa har afgivet et bud på 12,8 millioner pund på den 32-årige argentinske forsvarsspiller Marcos Acuna fra Sevilla. (Fichajes)

Villa er også interesserede i den italienske forsvarsspiller Raoul Bellanova efter at have imponeret i sin første sæson hos Torino - men West Ham og Manchester United er også interessede. (Tuttosport)
 

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER