ALT om VM

Fodbold nyheder

Mario Balotelli - mange bommerter

Af Mia Kjærgaard

Mario Balotelli har bidraget med adskillige ups'ere - på og udenfor fodboldbanen. Indkast.dk giver dig en liste over de mere bemærkelsesværdige.
Article image
Ritzau-Scanpix
Mario Balotelli er kun 21 år, men har allerede cementeret sit navn som én af de mest kontroversielle fodboldspillere i nyere tid.


I dag viste italieneren absolut verdensklasse, da Manchester City ydmygede rivalerne fra United med 1-6. Den unge angriber scorede to smukke mål på Old Trafford og kunne gå fra banen med oprejst pande og klapsalver haglende ned mod sig.
Der har dog bestemt ikke altid været klapsalver til den kontroversielle angriber. Indkast.dk har lavet en liste over de største Balotelli-bommerter – på og uden for banen.

Bilulykken
Balotelli havde knap indfundet sig på det engelske hold, efter han var skiftet til Manchester City fra Inter, før han gjorde sig bemærket. Lørdag d. 28. august 2010 kolliderede angriberen med højt fart i sin Audi med en BMW. Han slap heldigvis uskadt for ulykken, men episoden gjorde ham kendt i fodboldverdenen – og hos politiet i Manchester.

To scoringer – og udvisning
I november 2010 fik Balotelli endelig vist, hvorfor han blev købt til klubben for et betydeligt millionbeløb. Italieneren scorede to mål i udekampen mod West Bromwich. Desværre for kampen – og Balotelli – endte angriberen med at blive udvist efter en dum tackling, og samtidig blev han kendt for sin dumhed i kampen i stedet for målene.

The Golden boy
Sidst på året 2010 blev Balotelli anerkendt for den stjernespiller han er, da han modtog prisen som ”The Golden Boy” fra det italienske tidsskrift Tuttosport. Balotelli benyttede så lejligheden i rampelyset til fuldstædig at tilsvine de stjerner, han havde slået i opløbet – Rooney, Fàbregas og Wilshere.

Fodboldstjerne med græsallergi
Foråret kan være en svær tid for folk med græsallergi, men det ses sjældent, at professionelle fodboldstjerner døjer med lidelsen. Alligevel lød det fra Balotelli, at netop et anfald af græsallergi var skyld i, at spilleren kom for sent til anden halvleg af Euro League-kampen i Kiev i marts 2011.


Den famøse trøje
Foråret blev ved med at volde problemer for den kontroversielle italiener, der 17. marts i år i adskillige minutter kæmpede med at få en træningstrøje ordentligt på. Episoden fandt sted under opvarmingen til kampen mod Dynamo Kiev og har høstet mange tusind views på YouTube. Hele farcen endte med, at Balotelli måtte få hjælp af en assistenttræner, før at trøjen kom til at sidde ordentlig.

Ungdomsspillere som dartskive
Èn af de episoder, der har vakt mest opstand omkring Balotelli som person, fandt sted i slutningen af marts sidste år. Balotelli hang ud af et vindue fra 1. sal og forsøgte herfra at ramme klubbens ungdomsspillere med dartpile. Den voldelige gerning gjorde ham til en særdeles upopulær City-spiller i resten af sæsonen 2010/11.

For 100.000 kroner i p-bøder
Balotelli kom igen i samtale med Manchesters politi, da han efter sit første år i City havde fået samlet p-bøder for over 100.000 kroner sammen.

Hælfinte gone wrong
Også på banen præsenteres vi for Balotellis bommerter og én af de største må være italienerens forsøg på en hælafslutning, efter en friløber i en venskabskamp i sommer. Afslutningen fejlede fuldstændig og træner Mancini reagerede med prompte at hive angriberen af banen.

Brandfarlige Balotelli
Denne lørdag, sidst i oktober og aftenen før Manchester Citys nok største kamp i denne sæson, valgte Balotelli at invitere venner på besøg til fest. Vennerne ville fejre aftenen med fyrværkeri, som blev affyret ud gennem vinduet på Balotellis badeværelse. Festlighederne endte med, at der gik ild i nogle håndklæder på badeværelset, som udviklede sig til en større ildebrand inde i huset.

Why always me?
Balotelli gjorde endnu engang opmærksom på sig selv i dagens kamp mod Manchester United. Den unge angriber scorede Citys første mål, men i stedet for at fejre den smukke scoring på normal vis, hev Balotelli op i trøjen og afslørede en undertrøje med ordene: ”Why always me?”. Med tanke på de ovenstående situationer, er spørgsmålet måske ikke så svært at besvare, men én ting er dog sikker: Balotelli vil næppe blive glemt lige foreløbig på Old Trafford – eller i resten af fodboldverdenen.

VM 2022

Lande-beskrivelser

Profiler

Lisandro Martinez
Amsterdams carnicero
Kevin De Bruyne
Kasseret af Mourinho
Gabriel Jesus
Er fortovsmaleren med øgenavnet Tetinha ”up 4 it”?
Gabriel Martinelli
Arsenals diamant
Neymar
30 år
Rodrygo
Fundet på gaden
Vinícius Júnior
VINI, VIDI, VICI
Joachim Andersen
Ukendt rekordindkøb eller Ronald Koeman?
Martin Braithwaite
Bedre end FIFA
Andreas Cornelius
Ny i FCK… for tredje gang
Kasper Dolberg
SMIL
Christian Eriksen
Tæt på Helveg og Jan Dahl
Pierre-Emile Højbjerg
Fremskudt bryst og frie følelser
Simon Kjær
Lederen der taler med fødderne
Phil Foden
Storsamler af fodboldkort og større end Messi
Harry Kane
Otte ord
Marcus Rashford
Red for life
Raheem Sterling
Hjem til London
Ben White
Fremtidsløsningen for Arsenal?
Karim Benzema
BenzeNA eller hattrick-helt?
Olivier Giroud
Jagter Henry
Antonie Griezmann
Tidligere Esencia!
Kylian Mbappé
Den næste Pelé kender retningen
Raphaël Varane
Gennembrud imod Manchester United
Memphis Depay
Tarzan med tatoveringer
Mohammed Kudus
Alle har retten til at drømme
Takehiro Tomiyasu
Fjerde gang var lykkens gang
Luka Modric
Fra flygtning til verdens bedste
Hakim Ziyech
Gadedrengen
Robert Lewandowski
Var bedre end Messi og Ronaldo
Wojciech Szczesny
Flot aktion til VM i skyggen af Schmeichel
Joao Felix
Bedre end Ronaldo
Bruno Fernandes
Portugals redningsmand
Ronaldo
Ulidelig tilværelse, temperamentet og den handicappede dreng
Bernardo Silva
Alf'en
Xherdan Shaqiri
Alpine Messi
Granit Xhaka
Udskældt stjerne
Luka Jovic
Når 6% ikke er nok
Dušan Tadić
Den hjemvendte søn
Dušan Vlahović
DV9
Álvaro Morata
Udskældt helt
Kai Havertz
Kopi af Lampard
Edinson Cavani
Tidligere bevaret hemmelighed
Darwin Nunez
Den næste Luis Suarez eller Liverpools manglende brik?
Brenden Aaronson
The Medford Messi
Gareth Bale
Kasseret af Mourinho og Real Madrid
Daniel James
Den walisiske Usain Bolt

Vidste du om ...

VM Artikler

VM Legender

Kampe og tabeller

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik