Stefan Tonim Nielsen

Mulig genforening af United-stjerne og Ronaldo

Manchester United skulle angiveligt være åbne for bud på en længere række spillere, hvilket åbner døren for en genforening mellem to verdensstjerner.

Efter mange historier om en stor oprydning i United-truppen i januar, er der nu mulighed for, at Ronaldo får selskab af en gammel holdkammerat i Saudi-Arabien. Blandt spillerne, der kan blive budt på er nemlig både Raphael Varane og Casemiro. 

Og netop Casemiro er, ifølge Geo News et transfermål for Al-Nassr. Det betyder altså, at det måske ikke er langt ude i fremtiden, at man kan se Ronaldo delen banen med den brasilianske midtbanespiller. Men angiveligt skulle Al Nassr ikke være alene i konkurrencen om den tidligere Galactico, da også Al Hilal og Al Ahli kæmper for at skrive under med Casemiro.

Dog læner rygterne sig altså i en retning af, at Al Nassr skulle være villige til at byde over 400 millioner kr. for den 31-årige defensive midtbanespiller.

Hvorvidt Casemiro bliver den nyeste tilføjelse til en lang række af gigantiske navne, der flytter til Saudi-Arabien, kan kun tiden vise.