Danmark: DBU Pokalen
FT
2 - 0
(1 - 0)
AGF
Brøndby
J. Serra (42), F. Tingager (65)
Hjalte Belmann

Fan-reaktioner: AGF - Brøndby

Hvem kunne have forudset det? I hvert fald ikke Brøndby-fansene. Vi har samlet nogle af deres stærke reaktioner fra klubbens sociale medier.

Brøndby fan-reaktioner

“Havde man troet man kunne fedte et resultat hjem mod et formstærkt AGF hold, som man ved kommer med 110% på hjemmebane? Og så forære så mange dødbolde til et hold som lige har vist hvor farlige de netop er på de situationer. Virker som en ufattelig naiv tilgang og manglende gnist i kampen fra Brøndbys side af”

 

“Brøndbys svagheder blev udstillet i dag …Vi har intet angreb og et fesent forsvar og en halvgod midtbane …Jeg er ikke overrasket over dette, kun over at det niveau kan bringe dem på en 2 plads”

 

"Jammerligt." Havde vi overhovedet en afslutning på mål i kampen? Det er ikke det Brøndby jeg kender”

 

“Alt for dårlig indsats, og nok sæsonens dårligste kamp for os. Kun 2 målforsøg og 1 hjørnespark og opspillet fra bagkæden er alt for langsom. Vi er nødt til at skabe nogle flere chancer”

 

“Totalt, fuldkommen kollaps og en decideret pinlig indsats. Ohi skal til at score på de der chancer - Jeg ser hellere Schwartau få pladsen og stille og roligt spille sig bedre og bedre uge efter uge”


 

Live - Sportsnyheder