Michael Ehrhorn

Suarez fortæller: Vi havde en klar regel med MSN

Luis Suarez sætter i et nyt interview ord på samarbejdet med Lionel Messi og Neymar i FC Barcelona, hvor særligt en ting var afgørende.

MSN!

Udover at være et legendatisk chatprogram, var det også en legendarisk offensiv trop i FC Barcelona. Messi, Suarez og Neymar - En tri der på tre sæsoners tid lavede 363 mål.

Men hvad var hemmeligheden bag succesen? Det sætter Luis Suarez ord på i et interview med 100% Sport - Irradiate 890 Sport, for det handlede især om en ting. Messi var kongen, og sådan var det!

"Messi var lederen. Når vi fik straffe, gav man bolden til ham, og derefter var det Neymar og så var jeg nummer tre. Vi spillede klogt og godt sammen, og herfra begyndte vores forhold også uden for banen, og det blev rigtig vigtigt. Vi kunne lide hinanden, og vi ville opnå ting sammen," siger Suarez i interviewet.

Han sætter også ord på hvordan det i sin tid var at komme til Barca:

"Da jeg kom til Barca, blev jeg modtaget som en stjerne som Neymar og Messi. Folk sagde, at tre stjerner som os ikke kunn virke sammen. Leo og Neymar så det, og vi ville modbevise dem alle. Der var ikke noget, vi hellere ville end at vinde og spille godt," lyder det fra Luis Suarez.

Live - Sportsnyheder