Michael Ehrhorn

Spøjst forslag: Sådan vil Saudi-klubberne holde på stjernerne

Saudi Arabien vil ikke være en døgnflue på fodbold-scenen, og nu kommer klubberne med et vildt forslag.

I Saudi Arabien lykkedes man for tiden med at lokke en del stjerner til ligaen. Spillere som Cristiano Ronaldo, Karim Benzema, N'Golo Kanté, Riyad Mahrez og Neymar er kommet til, og det er markant.

I Saudi Arabien er det dog en indbygget frygt, at man ender som den kinesiske liga. De spillede også på transfermusklerne i et par transfervinduer, men siden gik det helt i stå. Den situation vil Saudi Arabien ikke ende i, og derfor kommer man nu med et noget vildt forslag.

Under ledelse af Al Shabab erklærede de tretten klubber i den saudiarabiske liga sig enige om at rotere spillere under kontrakt, der ikke har haft succes i deres klub.

Konkret betyder det, at hvis en spiller ikke fungerer i en klub, vil han blive tilbudt en ny kontrakt i en anden klub i ligaen. På den måde håber man, at man kan holde på stjernerne og undgå de største fiaskoer.

Ifølge Goal Arabia kunne et eksempel være Jota, der ikke længere er en del af planerne i Al-Ittihad. De vil dog gerne beholde ham i ligaen, og han kan derfor blive "roteret".

Live - Sportsnyheder