Michael Ehrhorn

Holdet flopper: Tidligere spiller sætter ord på dansker

Benfica har skuffet stort i Champions League og fører heller ikke i hjemlandet. Man kan dog hænge et håb på danske Casper Tengstedt, det mener en tidligere Benfica-spiller.

Det kører ikke for Benfica i denne sæson. Efter en eventyrlig sæson senest i Champions League, har man kun fået et enkelt i denne, og CL-eventyret er derfor slut for denne gang.

I ligaen må Benfica trods ni sejre også nøjes med en aktuel andenplads, og situationen lige nu er ikke god. Det mener den tidligere Benfica-spiller Hassan Nader, der skyder med skarpt mod klubbens træner.

Han mener dog også, at spillerne har et ansvar. Hassan Nader mener, at Arthur Cabral har været en kæmpe skuffelse, og han føler med ham. Herefter falder talen på danske Casper Tengstedt

"Tengstedt? Jeg mener, at vi skal give ham lidt tid. Naturligvis har fansene ingen tålmodighed, fordi resultaterne ikke er gode. Ingen forventede, at klubben skulle ligge sidst med kun et point i Champions League. Det er et stort pres på Tengstedt og på resten af truppen," siger Hassan Nader til Atena 1.

Live - Sportsnyheder