Michael Ehrhorn

Rasende Haaland risikerer karantæne

Manchester City-stjernen Erling Haaland risikerer at måtte se kampen hjemme fra sofaen, når City i weekenden gæster Aston Villa.

Der var dramatik helt til sidst, da Manchester City og Tottenham spillede et intenst 3-3 opgør senest på Etihad Stadium. Her følte City-stjernerne sig snydt dybt inde i overtiden.

Der blev lavet frispark på Erling Haaland, men i første omgang lod dommer Simon Hooper spillet køre, og bolden blev stukket i dybden. Her kom Jack Grealish fri, men der blev fløjtet for frisparket forinden, og det gjorde City-spillerne rasende.

En af de spillere, der gik amok over kendelsen var Erling Haaland. Han var straks henne ved Hooper, og efter kampen fik dommeren også ord med på vejen. På vej ud røg Haaland i klammeri med en Tottenham-spiller, inden han på det sociale medie X skrev "WTF"?"

I kampen blev Haaland ikke præsenteret for rødt kort eller hans femte gule, og dermed står han ikke umiddelbart til karantæne. Det er dog sandsynligt, at det engelske fodboldforbund tager sagen op, det skriver Football London. Det er set i lignende sager, og det kan også ske her.

Haaland kan ende med at få karantæne mod Aston Villa, og det vil være alvorligt. På Villa Park må City nemlig i forvejen undvære både Jack Grealish og Rodri.