Danmark: Superligaen
FT
1 - 2
(0 - 2)
FC København
AGF
M. Achouri (58)
N. Poulsen (8), F. Tingager (34)
Hjalte Belmann

Fan-reaktioner: FC København - AGF

WOW sikken en kamp mellem FCK og AGF. Vi har kigget de mange reaktioner igennem fra fansene på klubbens sociale medier og her er et udpluk.

FC København fan-reaktioner

“Jeg håber der kommer en ny 9’er til en der kan omsætte chancer til mål, for det har vi da i dén grad brug for når man tager dagens kamp i betragtning. Achouri skulle jo bruge en halv milliard chancer blot for at klappe en enkelt kasse ind - og alle de andre der heller ikke fik udnyttet deres chancer gør at vi står tilbage med 0 point og en tabt førsteplads”

 

“Vi lukker bare alt alt alt for mange mål ind! Det må simpelthen være muligt at få lukket de huller, og få lavet nogle cleansheats. Og så skal der snakkes kynisme. Alt for mange kæmpe chancer bliver misbrugt”

 

“Det simpelthen ikke godt nok at man ikke kan dække op på dødbolde.. uheldigt når man samtidig brænder nogle fuldstændige vanvittige muligheder”

 

AGF fan-reaktioner

“Endelig! Jeg har ikke tal på, hvor mange gange FCK har stjålet 1 eller 3 point til sidst, i en meget tæt kamp. I dag burde de have vundet komfortabelt, men de ødsler med det og endelig - ENDELIG - vinder vi”

 

“Se det her kan man bruge til noget. Samtlige spillere fighter / kriger den hjem. Når spillet ikke kører eller modstanderen virker frygtindgydende, så kan man i det mindste fight. Og hold nu op hvor gutterne gjorde det i dag”

 

“Klasse at se at vi scorer på vores chancer. Klasse kamp af Hansen igen. Og godt at se Anderson og Mads Emil på banen igen”


 

Live - Sportsnyheder