Michael Ehrhorn

Michael Laudrup med klar besked til dansk juvel: Han skal i gang nu

Rasmus Højlund skal snart til at finde målformen frem i Premier League, hvis ikke han skal risikere sin plads.

Rasmus Højlund er bundsympatisk, og han arbejder stenhamrende hårdt i Manchester United. Af samme grund kan fansene rigtig godt lide ham, men en ting mangler, og det er desværre en vigtig ting.

Målene!

Højlund har lavet fem basser i Champions League, men han har endnu ikke scoret i Premier League, og det skal han til. Det mener den tidligere danske stjernespiller og nuværende ekspert Michael Laudrup:

"Det er ikke ligegyldigt, hvordan målene fordeler sig, fordi han spiller i Manchester United og ikke i en eller anden bundklub, hvor det er okay, hvis han scorer i hver tredje eller fjerde kamp. Han har haft chancerne, og det synes jeg er positivt. Det havde været værre, hvis han kom for sent eller ikke var der, når bolden kommer," siger Michael Laudrup til TV3 Sport og fortsætter:

"Der er tiltro fra træneren, men han skal forstå, at han er i Manchester United. Så han skal til at score i Premier League. Det skal komme, for ellers ved man, hvordan kritikken er, og den er bare større i de store klubber."