Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Niklas Gerster

Giroud vil gerne fortsætte i AC Milan

Den garvede franske angriber mener ikke, at han er færdig med at lave mål i Milano endnu.

-Jeg ville elske at blive i Milan. Min aftale står til at udløbe i juni, og jeg har ikke talt med klubben om min fremtid endnu. Jeg vil gerne blive. Jeg synes stadig, at jeg kan hjælpe holdet. Jeg ønsker ikke at sætte nogle begrænsninger for min karriere.

Sådan lyder ordene om karrieresituationen fra den 37-årige boksangriber Olivier Giroud ifølge et opslag fra transferjournalisten Fabrizio Romano på det sociale medie X.

Selvom den franske angriber er ved at være en aldrende herre, mener han dog stadig, at han har meget at tilbyde Serie A-topholdet.

Og Giroud har da i den grad også demonstreret på banen, at der er handling bag ordene. Franskmanden har alene i Serie A lavet syv mål og tre assists i 11 optrædener.

Giroud har i det hele taget haft et glimrende ophold i det italienske, siden sin tilkomst fra Chelsea i 2021, hvor han omvendt havde en række magre år.

Fysikken er dog på mange måder en afgørende faktor for klubbers stillingtagen til værdien af aldrende fodboldspillere. Og det kan da også ses, at der passes på Girouds fysik, da han sjældent spiller 90 minutter.

Målnæsen fejler dog som nævnt stadig intet, men er og bør det være nok til, at franskmanden kan sikre sig en ny aftale med milaneserne?
 

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER