Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Daniel Zass

Barca-tilstande i spansk topklub: Toptræner afviste storklub på grund af rod i økonomien

Den argentinske toptræner Marcelo Gallardo var ikke interesseret i at træne Sevilla, fordi de ikke havde råd til at købe nøglespillere.

I sommer forlod Sevillas sportsdirektør Monchi den sydspanske klub til fordel for Aston Villa. 

Bag sig efterlod den respekterede rekruttør et projekt, som sportschefen kunne være tilfreds med, da Sevilla leverede varen med et stramt budget. 

Sevillas sportsdirektion har ikke haft det nemt i denne sæson, da man ikke har opnået værdige resultater i ligaen såvel som i Champions League. 

Den nye Sevilla-sportsledelse ville forleden ansætte den tidligere River Plate-træner Marcelo Gallardo, men argentineren takkede nej.

Gallardo var ikke interesseret i at varetage jobbet som Sevilla-træner, da han mente, budgettet var for lavt til at hente nye spillere. 

Det skriver AS.

Den sydspanske klub var ellers nået til enighed med træneren om lønnen, men da argentineren blev informeret om, hvilke spillere han kunne hente, takkede han nej. 

Gallardo er i stedet taget til Al Ittihadi i Saudi Arabien, hvor han skal stå i spidsen for spillere som Benzema, Kanté og Fabinho med et økonomisk råderum, der er større end i Sevilla. 

Den argentinske træner skal stå i spidsen for Al Ittihad under VM for klubhold i december, hvor man møder Auckland City i kvartfinalen. 

Avancerer saudierne, skal man op mod egyptiske Al Ahly, inden man i finalen møder enten de europæiske mestre Manchester City, Alexander Scholz’ Urawa Red Diamonds fra Japan eller mexicanske Leon. 

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER