Rasmus Arvad Christensen

Tirsdagens internationale rygter

En tidligere Ballon d’Or-vinder kan blive holdkammerat med Lionel Messi, mens AC Milan forsøger at forlænge med deres stjernemålmand. Herunder følger dagens internationale rygter.
Xabi Alonso er fokuseret på fortsat at forblive cheftræner for Bayer Leverkusen, efter den spanske træner er blevet sat i forbindelse med at overtage cheftrænerjobbet i Real Madrid efter Carlo Ancelotti. (Mail)

FC Barcelona ønsker at skrive kontrakt med Athletico Paranaenses brasilianske angriber, Vitor Roque, i januar frem for juli, og klubbens sportsdirektør Deco planlægger at rejse til Brasilien i den næste landskampspause. (Goal.com)

Den amerikanske klub Inter Miami er interesseret i at hente Real Madrids kroatiske midtbanespiller, Luka Modric, til klubben. (Cadena Ser)

Italienske AC Milan er interesseret i at forlænge kontrakten med klubbens franske målmand, Mike Maignan, som på nuværende tidspunkt tiltrækker sig interesse fra Chelsea og Paris Saint-Germain. (Calciomercato)

RB Leipzigs 23-årige belgiske angriber, Lois Openda, som var et transfermål for Arsenal denne sommer, har en frikøbsklausul på omkring 602 millioner kroner i sin kontrakt, som først kan aktiveres i 2025. (Philipp Hinze)

Den saudiarabiske klub Al-Nassr vil gå efter Romas 28-årige italienske midtbanespiller, Bryan Cristante, i januar-transfervinduet. (Calciomercato)