Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Niklas Gerster

Mandagens internationale rygter

PSG og Kylian Mbappe har ikke udsigt til dialog om kontraktforlængelse, og derudover rygtes et tidligere FC Midtjylland-storsalg til Premier League-giganter. Få mandagens internationale rygter her.
Paris Saint-Germain har ikke afholdt hemmelige forhandlinger med Kylian Mbappe omkring den 24-årige verdensstjernes fremtid, og der er i øjeblikket ingen forestående møder. Den franske landsholdsspiller har ellers kontraktudløb næste sommer, og samtidigt har Real Madrid i en meget lang periode udvist stor interesse i ham. (Le Parisien)

Den 19-årige ivorianske forsvarsspiller Ousmane Diomande som blev et kometsalg for FC Midtjylland, er nu blevet sat i forbindelse med selveste Arsenal og Manchester City. Men den unge forsvarsspiller har dog udtalt, at han lige nu er tilfreds med at være i Sporting Lissabon. (O Bola)

Arsenal siger dog, at de vil fortsætte deres forfølgelse af unge Diomande, som har en frikøbsklausul på lige knap 600 millioner kroner. (Express)

Everton ønsker at genoplive deres interesse i den belgiske midtbanespiller Adnan Januzaj, og Sevilla skulle være villige til at sælge det tidligere Manchester United-håb til januar. (Fichajes)

AC Milans 25-årige forsvarsprofil Fikayo Tomori afviste et skifte til Paris Saint-Germain i løbet af denne sommers transfervindue. (Calciomercato)

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER