Daniel Zass

Liverpool, United, Spurs og europæiske topklubber jagter fransk wonderkid

Flere storklubber har snøren ude efter OGC Nice-midtbanespilleren Khephren Thuram.
Khephren Thuram er i Ligue 1 kendt for at være en solid 6'er, der er god med bolden, en stærk boldfordeler og defensivt stærk, som man kan se på hans positioneringsevner og én mod én-formåen på midten af banen.

Den franske midtbanespiller er ifølge 90Min.com højt oppe på især Liverpools og Juventus' ønskeliste.

Liverpool meldes interesseret i midtbanespilleren til trods for, at man har forstærket sig betragteligt på positionen denne sommer.

Selvom Alexis Mac Allister, Dominik Szoboszlai, Ryan Gravenberch og Wataru Endo er blevet hentet til Liverpools midtbane, har man stadig følehornene ude efter den 22-årige Nice-midtbanespiller.

"The Reds" skulle have forhørt sig i sommer om Thuram, men valgte ikke at gå efter ham i denne omgang. Det kan imidlertid blive aktuelt enten til januar eller næste sommer, da Liverpool har bedt om at blive holdt orienteret om franskmandens tilgængelighed.

Juventus er også ude efter franskmanden og skulle have ham højt på deres midtbane-ønskeliste sammen med Arsenal-midtbanespilleren Thomas Partey.

Den tidligere Juve-spiller Lilian Thuram kunne angiveligt godt tænke sig at se sin søn tørne ud for "Bianconeri" en dag.

Tottenham, Manchester United, PSG og Bayern München holder alle øje med midtbanespilleren og overvejer alle at hente ham næste sommer.