Rasmus Arvad Christensen

Ærlig Gerrard: Jeg fortryder denne Liverpool-beslutning

Liverpool-legenden Steven Gerrard fortæller, at han fortryder, at han skiftede væk fra Liverpool, da han gerne ville have spillet under Jürgen Klopp.
Den engelske midtbanespiller, Steven Gerrard, er en af de største spillere, der nogensinde har spillet for Liverpool.

Den mangeårige anfører for klubben nåede at spille hele 710 kampe for Liverpool, hvilket gør ham til den spiller, der har spillet tredje flest kampe for den engelske storklub. Med sine 186 mål er Gerrard desuden den sjette mest scorende spiller for Liverpool i historien.

Steven Gerrard spillede for klubben fra 1998 og helt indtil sommeren 2015, hvor han skiftede til LA Galaxy og den amerikanske MLS.

Gerrard var ellers blevet tilbudt en kontraktforlængelse på ét år af Liverpool, men afslog kontraktforlængelsen, fordi den daværende Liverpool-træner, Brendan Rodgers, fortalte ham, at han ville få mindre og mindre spilletid i den kommende sæson.

Det tyder dog på, at Gerrard fortryder skiftet væk fra Liverpool. Den tidligere engelske landsholdsspiller har i hvert fald været ude og sige, at han ikke ville være skiftet væk fra klubben, hvis han havde vidst, at Jürgen Klopp ville blive Liverpool-træner et par måneder efter:

- Jeg var knust. Jeg tog selvfølgelig en beslutning om ikke at underskrive en etårig forlængelse for at tage til USA, men hvis jeg havde forlænget min kontrakt, så kunne jeg have fået seks måneder med Jürgen Klopp som træner.

- Men det er klart, at da jeg var under Brendans ledelse på det tidspunkt, fik jeg at vide, at min spilletid ville blive mindre og mindre. Jeg ville ikke være indskifter for Liverpool, jeg ville ikke bare være en trupspiller.

- Jeg følte stadig, at jeg var den bedste midtbanespiller i klubben på det tidspunkt. Men set i bakspejlet, hvis jeg havde vidst, hvad der ville ske, ville jeg 100 procent have underskrevet kontraktforlængelsen. Jeg ville helt sikkert have fundet mig i fire eller fem måneder med Brendan for at få seks måneder med Klopp, siger Gerrard ifølge Daily Mirror.

Jürgen Klopp overtog cheftrænerjobbet i Liverpool i oktober 2015, efter Liverpool fyrede Brendan Rodgers.