Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Rasmus Arvad Christensen

Guardiola om Champions League-triumf med City: Ikke noget specielt

Pep Guardiola mener ikke, at én Champions League-titel med Manchester City er nogen særlig bedrift.
Manchester City vandt i sidste sæson Champions League for første gang i klubbens historie, efter den engelske storklub slog italienske Inter med 1-0 i finalen.

City skal forsøge at genvinde Champions League-titlen i denne sæson, og klubben starter den mission tirsdag aften mod Røde Stjerne på hjemmebane. For ifølge City-træner, Pep Guardiola, så er det ikke noget specielt at vinde den prestigefyldte turnering én gang:

- At vores klub vinder Champions League er fantastisk. Men hvis man sætter det i perspektiv, hvor mange hold har vundet Champions League én gang? Det er der mange, der har.

- Mange klubber har vundet to, tre, fire, fem titler. Ud fra det perspektiv, så har vi ikke gjort noget specielt. Det er bare én titel. Vi havde aldrig vundet turneringen før, og vi er stolte over at have gjort det, siger Guardiola på pressemødet forud for kampen mod Røde Stjerne.

Hvis Manchester-klubben formår at genvinde turneringen, vil klubben komme i selskab med Real Madrid som de eneste to klubber i nyere tid, som har vundet Champions League-turneringen to sæsoner i streg.

Manchester City skal i første omgang forsøge at gå videre fra gruppespillet, hvor City skal møde føromtalte Røde Stjerne, tyske RB Leipzig samt schweiziske Young Boys.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER